Община Русе обяви събиране на оферти с обява за възлагане на обществена поръчка с

...
</TD
>Община Русе обяви събиране на оферти с обява за възлагане на обществена поръчка с
Коментари Харесай

Община Русе обяви обществена поръчка за строителство на скейт парк

Община Русе обяви събиране на предложения с публикация за възлагане на обществена поръчка с предмет: " Строителство на обект " СКЕЙТ ПАРК “ в УПИ XXXVI-Парк на младежта, кв. 940 по проекта на град Русе (ПИ с идентификатор 63427.1.18 по КККР на град Русе, Парк на Младежта) - ЕТАП 2 “.

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява строителство, съгласно законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59 часа на 21.04.2023 година. Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, ал.1, т.12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР